Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστική και στα δύο γόνατα σε ένα χειρουργείο - Μάριος Σαλμάς Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργός Ορθοπαιδικός

καλέστε 210 7793103 καθημερινά την ιατρική μας ομάδα ή κλείστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μάριος Σαλμάς

είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας, εξειδικευμένος στις τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας: ρομποτική αρθροπλαστική γόνατος και ρομποτική αρθροπλαστική ισχίου.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη χειρουργική του γόνατος, του ισχίου, του ώμου και της σπονδυλικής στήλης. Εφαρμόζει τη ρομποτική τεχνολογία στην ορθοπαιδική (αρθροπλαστική γόνατος, αρθροπλαστική ισχίου) και καινοτομεί στις αρθροσκοπήσεις γόνατος με τοπική αναισθησία, ενώ είναι ο πρώτος που εφήρμοσε τη διαγνωστική αρθροσκόπηση στο ιατρείο.

Πλήρες Βιογραφικό

Ολική Αρθροπλαστική και στα δύο γόνατα ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο

Ο καθηγητής κ. Μάριος Σαλμάς με την χειρουργική του ομάδα εξειδικεύεται στην ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική και στα δύο γόνατα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ολική Αρθροπλαστική στα δύο γόνατα σε ένα χειρουργείο

Οι ασθενείς που πάσχουν από προχωρημένη οστεοαρθρίτιδα γόνατος και χρειάζεται να υποβληθούν σε χειρουργική αντιμετώπιση με ολική αρθροπλαστική γόνατος έχουν την αγωνία να επιλέξουν για την θεραπεία τους μία χειρουργική ομάδα που θα επέμβει στο γόνατό τους με την πιο σύγχρονη μέθοδο έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αγγελική Ντουσάκη

★★★★★

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό Μάριο Σαλμά, ο οποίος έδωσε και πάλι ζωή στον πατέρα μας. Ο μπαμπάς μας έπασχε από οστεοαρθρίτιδα και στα δύο γόνατα, τα οποία είχαν σχεδόν καταστραφεί. Ο γιατρός τον χειρούργησε και στα δύο γόνατα πραγματοποιώντας δύο πολύ απαιτητικές επεμβάσεις με μεγάλη επιτυχία! Αυτή τη στιγμή 2 μέρες μετά τη δεύτερη επέμβαση ο μπαμπάς μας περπαταει κανονικά, έχοντας αποκτήσει και πάλι ποιότητα ζωής! Γιατρέ, σας ευχαριστούμε!

Ως καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οι ασθενείς πρέπει να θεωρούν το χειρουργείο εκείνο που θα προκαλέσει στον ασθενή τον λιγότερο δυνατό πόνο ή και καθόλου πόνο, θα του επιτρέψει την άμεση βάδιση, την άμεση και χωρίς αδυναμία άνοδο και κάθοδο σε σκάλα και με τα δυο πόδια, την πλήρη και ανώδυνη κινητικότητα της άρθρωσης την επόμενη ημέρα του χειρουργείου σε πλήρες εύρος κίνησης, θα έχει την λιγότερη απώλεια αίματος ώστε να μην χρειάζεται μετάγγιση, θα ελαχιστοποιεί την πιθανότητα επιπλοκής όπως φλεγμονή, θα επαναφέρει τον ασθενή σε πλήρη λειτουργικότητα που συνίσταται στην πλήρη επάνοδο σε όλες τις επαγγελματικές και σε μεγάλο μέρος των αθλητικών δραστηριοτήτων του ασθενούς και θα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια του άριστου αποτελέσματος που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί εν νέου σε αναθεώρηση της αρθροπλαστικής έπειτα από κάποια χρόνια.

Οι ασθενείς που πάσχουν από προχωρημένη οστεοαρθρίτιδα και στα δύο γόνατά τους αγωνιούν εάν θα μπορούσαν να χειρουργήσουν και τα δύο γόνατά τους την ίδια ημέρα στο ίδιο χειρουργείο. Ώστε να αποφύγουν την διπλή διαδικασία των δύο διαδοχικών χειρουργείων, που σημαίνει δύο προετοιμασίες, δύο αναισθησίες, δύο χειρουργεία, δύο αποκαταστάσεις με διπλές φυσικοθεραπείες, μεγαλύτερο κίνδυνο επιπλοκών, διπλάσιος χρόνος αποχής από την εργασία τους ή τις δραστηριότητές τους, μεγαλύτερο κόστος.

Η απάντηση είναι ότι με συγκεκριμένες προϋποθέσεις πλέον η διπλή ταυτόχρονη αντικατάσταση του γόνατος με διπλή ολική αρθροπλαστική γόνατος σε ένα χειρουργείο την ίδια ημέρα είναι η θεραπεία επιλογής για τους περισσότερους ασθενείς που πάσχουν από προχωρημένη οστεοαρθρίτιδα και των δύο γονάτων τους.

Ο καθηγητής κ. Μάριος Σαλμάς με την χειρουργική του ομάδα εξειδικεύεται στην ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική και στα δύο γόνατα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική στα δύο γόνατα είναι πιο απαιτητική διαδικασία από αυτή της απλής ολικής αρθροπλαστικής

Ο λόγος είναι ότι πρέπει να είναι άριστο το αποτέλεσμα και στα δύο γόνατα μετά το χειρουργείο διαφορετικά ο ασθενής δεν θα μπορεί να έχει ομαλή μετεγχειρητική αποκατάσταση. Με απλά λόγια στην διπλή αντικατάσταση των γονάτων λάθος δεν συγχωρείται και πρέπει όλα τα βήματα από την επιλογή του ασθενούς , την προετοιμασία, τον προεγχειρητικό σχεδιασμό, την αναισθησία, την χειρουργική τεχνική, το πρωτόκολλο της μετεγχειρητικής αποκατάστασης, αλλά και την στενή μετεγχειρητική ιατρική παρακολούθηση να γίνουν με προσοχή και λεπτομέρεια.

Aπό την άλλη όμως όψη η ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική γονάτων συμπυκνώνει όλη την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης σε αυτήν την επέμβαση, αφού για να είναι επιτυχής και ασφαλής η επέμβαση πρέπει να εφαρμοστούν μία σειρά από τεχνικές και να χρησιμοποιηθεί και ρομποτική τεχνολογία από μία πολύ έμπειρη σε αυτή την διαδικασία χειρουργική ομάδα.

Για να είναι επιτυχής η ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική και στα δύο γόνατα απαιτείται οργανωμένη ομάδα με μεγάλη εμπειρία στις ολικές αρθροπλαστικές. Αυτή περιλαμβάνει έμπειρο αναισθησιολόγο που να χειρίζεται με επιτυχία τόσο το όποιο προεγχειρητικό συνοδό πρόβλημα, όσο και το διεγχειρητικό stress αλλά και να χειρίζεται αποτελεσματικά τον μετεγχειρητικό πόνο ώστε περιορίζοντάς τον να επιτρέπει άμεση ανώδυνη φυσικοθεραπεία και βάδιση με πλήρη φόρτιση. Ο κ. Μάρκος Παχουνδάκης ως επικεφαλής της αναισθησιολογικής ομάδας του καθηγητή κ. Μάριου Σαλμά διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία στις σύγχρονες τεχνικές αναισθησίας ειδικά για τις ολικές αρθροπλαστικές γόνατος. Η χειρουργική ομάδα με επικεφαλής τον κ. Σαλμά και εξαιρετικούς έμπειρους βοηθούς χειρουργούς διαθέτει 25ετή εμπειρία στις ολικές αρθροπλαστικές γόνατος με την χρήση ρομποτικής τεχνολογίας, και τις ατραυματικές προσπελάσεις. Η μεγάλη εμπειρία της εργαλειοδότριας, της κίνησης του χειρουργείου, αλλά και του προσωπικού νοσηλείας έχει την δική της συμβολή σε ένα άριστο αποτέλεσμα. Η φυσιοθεραπευτική ομάδα με επικεφαλής τον φυσιοθεραπευτή Θανάση Σαμουρίδης είναι αναπόσπαστος κρίκος του άριστου αποτελέσματος έπειτα από ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική και των δύο γονάτων.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

★★★★★

Την Πέμπτη η μητέρα μου υποβλήθηκε σε αρθροπλαστικη και στα δυο της γόνατα ταυτόχρονα. Από την επόμενη κιόλας μέρα περπάτησε , χωρίς βοήθημα και χωρίς πόνο. Εάν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια , δεν θα το πίστευα . Ειναι άξια θαυμασμού και σεβασμού η ικανότητα και οι γνώσεις του Κυρίου Σαλμά. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για αυτό που προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί και πονέσει πολύ .

Το πρωτόκολλο θεραπείας που ακολουθείται από την χειρουργική ομάδα του καθηγητή κ. Μάριου Σαλμά για μία επιτυχή ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική και των δύο γονάτων περιλαμβάνει:

 • Ορθή επιλογή του ασθενούς που πρόκειται να υποβληθεί στην διπλή ολική αρθροπλαστική των γονάτων (ηλικία, τυχόν συνοδά προβλήματα υγείας, περιβάλλον κ.α.).
 • Λεπτομερής προετοιμασία του ασθενούς (εξονυχιστικός προεγχειρητικός έλεγχος που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και αξονική τομογραφία των κάτω άκρων με βάση την οποία την προηγούμενη μέρα του χειρουργείου θα γίνει προσομοίωση του χειρουργείου με το software ενός ρομποτικού μηχανήματος, έτσι ώστε με κάθε λεπτομέρεια να έχουν προβλεφθεί και σχεδιαστεί οι κινήσεις του ρομπότ που θα χρησιμοποιηθεί στο χειρουργείο προκειμένου αυτό να εκτελέσει μέρος της επέμβασης).
 • Σωστή αναισθησία ώστε ο ασθενής να μην καταλάβει τίποτα κατά την τετράωρη παραμονή του στην χειρουργική αίθουσα, αλλά και με την τοποθέτηση επισκληρίδιας αντλίας να μην αισθανθεί πόνο τις πρώτες μετεγχειρητικές ημέρες.
 • Εξελιγμένη χειρουργική τεχνική που συνίσταται σε : Μικρές τομές, αποφυγή διατομής του τένοντα του τετρακεφάλου, μικροί χειρουργικοί χρόνοι προκειμένου να περιοριστεί η έκθεση του τραύματος, χρήση ρομπότ για την προετοιμασία των οστών να δεχθούν τα εμφυτεύματα, δυνατότητα χρήσης μεγάλου εύρους προθέσεων από διάφορες εταιρείες προκειμένου να τοποθετηθεί η πρόθεση εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στον ασθενή, περιορισμός της αιμορραγίας του τραύματος με χρήση ειδικών φαρμάκων και αποφυγή τοποθέτησης παροχετεύσεων για τον κίνδυνο φλεγμονής.
 • Συστηματική παρακολούθηση κατά την νοσηλεία.
 • Καθημερινή φυσιοθεραπεία και άμεση την ίδια μέρα κινητοποίηση του ασθενούς.
 • Μετά το εξιτήριο τακτική ενημέρωση της πορεία επούλωσης των τραυμάτων αλλά και της εξέλιξης της κίνησης των γονάτων μέσω εφαρμογών στο κινητό τηλέφωνο, αφού σημαντικός αριθμός των ασθενών που χειρουργούνται διαμένουν στην επαρχία αλλά και στο εξωτερικό.

Sia Milonaki

★★★★★

Η μητέρα μου χειρουργήθηκε και στα δύο γόνατα με ρομποτική χειρουργική ολικής αρθροπλαστικης.Παρόλο που είναι υπέρβαρη η πορεία της από τις πρώτες μετεγχειρητικές ώρες ήταν άριστη,χωρίς τον παραμικρό πόνο.Περπατησε αμέσως την επόμενη μέρα και "ευχαριστήθηκε" τα πόδια της στην κυριολεξια χάρις στον καταπληκτικό ιατρό μας κο Σαλμα Μάριο..Για μου σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!

Τα πλεονεκτήματα της ταυτόχρονης ολικής αρθροπλαστικής και των δύο γονάτων είναι:

Μία προετοιμασία, μία αναισθησία, ένα χειρουργείο, μία νοσηλεία, μία αποκατάσταση με μισές φυσικοθεραπείες, μικρότερος κίνδυνος επιπλοκών, μισές μέρες αποχή από την εργασία ή τις δραστηριότητες και μικρότερο κόστος.

Τι πρέπει να προσδοκά ο ασθενής μετά από ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική και των δύο γονάτων.

 • Την ίδια ημέρα του χειρουργείου το απόγευμα θα περπατήσει με την βοήθεια Π.
 • Την επόμενη μέρα του χειρουργείου θα βαδίσει χωρίς το Π και θα μπορεί να έχει σχεδόν πλήρες εύρος κίνησης των γονάτων.
 • Την δεύτερη μετεγχειρητική ημέρα θα μπορεί να ανέβει και να κατέβει σκαλοπάτια και με τα δύο πόδια χωρίς βοήθεια.
 • Την τρίτη μετεγχειρητική μέρα θα πάρει εξιτήριο.
 • Από την πρώτη ημέρα στο σπίτι θα μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.
 • Εκτός από 3 φυσιοθεραπείες που θα κάνει στην κλινική θα κάνει και 5 έως 10 στο σπίτι.
 • Σε 20 μέρες θα αφαιρεθούν τα ράμματα.
 • Σε 20 έως 30 μέρες θα μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητο.
 • Σε 30 μέρες θα μπορεί να επανέλθει στην εργασία.
 • Κατά τις 3 μέρες νοσηλείας οι ασθενείς δεν αισθάνονται καθόλου πόνο. Κατά τις πρώτες μέρες στο σπίτι μερικοί ασθενείς αισθάνονται λίγο πόνο διαχειρίσιμο με αναλγητικά, ενώ μερικοί δεν αισθάνονται πόνο.
 • Μετά τους 2 μήνες κανένας ασθενής δεν αισθάνεται πόνο στα γόνατα για την υπόλοιπη ζωή του.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΜΠΟΥ

★★★★★

Συγχαρητήρια στον ιατρο κάναμε επέμβαση και στα 2 γόνατα της μητέρας μου και περπατησε αμέσως!

Η τεχνική και το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται στην ταυτόχρονη αρθροπλαστική και στα δύο γόνατα έχει σημαντική εφαρμογή και σε υπέρβαρους ασθενείς που υποβάλλονται ταυτόχρονα σε ολική αρθροπλαστική και στα δύο γόνατα.

Διαβάστε περισσότερα για την Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος

Δείτε μερικά ενδεικτικά βίντεο ασθενών που έχουν υποβληθεί σε ταυτόχρονη ολική αρθροπλαστική και των δύο γονάτων

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα 20 μέρες μετά το χειρουργείο

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστική ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα σε ένα χειρουργείο - 3 ημέρες μετεγχειρητικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ

★★★★★

Εδώ και 3 χρόνια είχα πρόβλημα με τα γόνατα μου. Στο ένα γόνατο είχα ατύχημα μικρός και ήταν χωρίς επιγονατίδα. Και τα δυο γόνατα ήταν σε άσχημη κατάσταση. Όταν επισκεφτήκαμε τον γιατρό στο ιατρείο του , μας τα εξήγησε όλα λεπτομερως και από την πρώτη στιγμή τον εμπιστεύτηκα και προχωρήσαμε,αφού μου ενέπνεε ασφαλεια και σιγουριά! Πριν 2 μήνες έκανα το χειρουργείο και στα δυο γόνατα στον Λευκό Σταύρο. Όπως μας τα είχε εξηγήσει ο γιατρός έτσι έγινε και το χειρουργείο. Την δεύτερη μέρα σηκώθηκα πάνω με βοήθημα και όσο περνούσαν οι μέρες ένιωθα όλο και καλύτερα. Σήμερα είμαι σε άριστη κατάσταση και γύρισα στη δουλειά μου. Όλοι οι συνάδελφοι μου με είδαν και έμειναν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα και τη βελτίωση μου!Αριστος γιατρος και καθηγητης.Αξιολογος Άνθρωπος .Σας ευχαριστώ από καρδιας κύριε Σαλμα ,εγώ και η οικογένεια μου!Καρτελιας Γεώργιος

Robotic both knees replacement 2 months after surgery

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστική ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα σε ένα χειρουργείο - 3 μέρες μετά το χειρουργείο

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα 1 μέρα μετά το χειρουργείο

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα 20 μέρες μετά το χειρουργείο

Eleni Euthimiadou

★★★★★

Η μητέρα μου 59 ετών είχε σοβαρό πρόβλημα και στα δύο γόνατα. Ο κ Σαλμας την χειρουργησε με αρθροπλαστικη γόνατος! Τα αποτελέσματα άριστα περπατάει κανονικά και το κυριότερο δεν πονάει καθόλου!!!! Είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος!!! Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα σε ένα χειρουργείο

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα σε 3 ασθενείς

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα 3 μήνες μετά το χειρουργείο

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη και στα δύο γόνατα ταυτόχρονα

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη και στα δύο γόνατα σε ένα χειρουργείο 20 μέρες μετά την επέμβαση

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστικη ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα - εύρος κίνησης άμεσα μετεγχειρητικά

georgia bourtsoukli

★★★★★

Μετά από πολύμηνη δυσκολία στο περπάτημα κι αφόρητους πόνους και στα δύο γόνατα επικοινώνησα με τον κ.Σαλμά. Μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς θα μου κάνει και μου ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη κι ασφάλεια. Έτσι λοιπόν στις 21/9 υποβλήθηκα σε άρθροπλαστική ρομποτική γονατου και στα 2 γόνατα. 3 ώρες μετά το χειρουργείο σηκώθηκα και περπάτησα με βοήθημα κι αισθανόμουν πολύ καλά χωρίς κανέναν πόνο!!Την επόμενη μέρα ένιωθα ότι είμαι έτοιμη να περπατήσω χωρισ καμία βοήθεια!! Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου κύριε Σαλμα!εξαιρετικος επιστήμονας!

Ολική αρθρθροπλαστκή ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα σε 3 ασθενείς

Ρομποτική Αρθροπλαστική και στα Δύο Γόνατα Ταυτόχρονα - χωρίς Διατομή Τενόντων - 50μέρες μετεγχειρητικά

Ρομποτική Ολίκη Αρθροπλαστική Ταυτόχρονα και στα Δύο Γόνατα χωρίς Διατομή Τενόντων

Ρομποτική Ολική Αρθροπλαστική και στα δύο γόνατα

Ρομποτική ολική αρθροπλαστική γόνατος ταυτόχρονα και στα δύο γόνατα

Ρομποτική Αρθροπλαστική Γονάτων ΑΜΦΩ 3 μήνες μετεγχειρητικάαρθροπλαστικη γονατο - αρθροπαστικη ισχιου

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μάριος Σαλμάς είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, εξειδικευμένος στις ρομποτικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας: αρθροπλαστική ισχίου και αρθροπλαστική γόνατος.

Πλήρες Βιογραφικό

Δημοσιεύσεις

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μάριος Σαλμάς έχει πλούσιο ερευνητικό έργο και πολλές δημοσιεύσεις εργασιών σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Δείτε πρόσφατες δημοσιεύσεις του

Είπαν για μας

5.0 ★★★★★ 266 Αξιολογήσεις Δείτε όλες τις αξιολογήσεις

Manos Tsiknakis

Καλησπέρα έκανα 6 Οκτωβρίου 2020 αρθόπλαστική Ισχίου..!!! Και 7 Οκτωβρίου Περπάτησα κανονικά..!!!! Που δεν το περίμενα ούτε εγώ..!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου στο γιατρό χειρουργό και φίλο μου Μάριο Σαλμά..!!!!! Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλο το προσωπικό της κλινικής λευκός σταυρός...!!!!!!";

Erasmia

Υπάρχουν κάποιες φορές στη ζωή μας όπου δεν αρκούν οι ανθρώπινες λέξεις για να εκφράσουμε αυτά που θα επιθυμούσαμε να πούμε... Αυτό συμβαίνει και τώρα...

Εύη Α.

Χειρουργήθηκα πριν δύο εβδομάδες, ολική αρθροπλαστική αρ. ισχίου, από τον κ.Σαλμά. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ο τρόπος που μου εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες για την άρθρωση, το μόσχευμα, το χειρουργείο και την αποθεραπεία. Αναλυτικά, κατανοητά, με υπομονή και ευγένεια. Όπως ακριβώς ήθελα. Περπάτησα την ίδια μέρα και μέχρι σήμερα εχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα το Π. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι περπατάω χωρίς τον πόνο που με βασάνιζε τα τελευταία χρόνια και σιγά σιγά κάνω κινήσεις που είχα ξεχάσει. Ευχαριστώ πολύ Γιατρέ!

Κωνσταντίνος Τσιάβος

Ο καθηγητής Σαλμάς Μάριος είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, πολύ επεξηγηματικός όσον αφορά την κατάσταση του προβλήματος και της διαδικασίας της επέμβασης...

Despina Christina Patsioka

Ο καθηγητής, κ. Μάριος Σαλμάς, έδωσε και πάλι "ζωή" στην 75χρονη μητέρα μου. Χρειάστηκε μόλις μια επίσκεψη στο ιατρείο για να αντιληφθούμε...

konstantina rissaki

Όταν πρέπει να αξιολογήσεις έναν Άνθρωπο που έφερε το χαμόγελο ξανά στα χείλη της μητέρας σου σκέφτεσαι: "υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω";

❋ Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν αποτελεί τελική ή πλήρη ιατρική συμβουλή.
Copyright © 2016-2024, Μάριος Σαλμάς, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Αρθροπλαστική Γόνατος, Αρθροπλαστική Ισχίου :::: κατασκευή ιστοσελίδαςMy Internet :::

Πληροφορίες ιδιωτικότητας.

Χρήση cookies και συναφών τεχνολογιών για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επιλογές

Διαγραφή

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

Περισσότερα για Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου