Μάριος Σαλμάς Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Τραυματιολόγος Αρθροσκόπηση στο ιατρείο - χειρουργική ώμου, γόνατος, ισχίο, σπονδυλική στήλη, αθλητισμός, αρθροσκόπηση στο ιατρείο - Marios Salmas

καλέστε 210 7793103 καθημερινά την ιατρική μας ομάδα ή κλείστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE

Αθλητισμός


- Ο George Asanidze, χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 στην άρση βαρών στην κατηγορία των 85 κιλών, ήρθε από τη Δημοκρατία της Γεωργίας και χειρουργήθηκε από τον Επίκουρο Καθηγητή Μάριο Σαλμά το 2002 στην Αθήνα.- Ο Γιώργος Τζελίλης, Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών μιλάει για τον Καθηγητή Μάριο Σαλμά.-Ο καθηγητής Σαλμάς Μάριος, ως γιατρός στον πάγκο της ΑΕΚ στον αγώνα Παρτιζάν-ΑΕΚ, το 1999 στο Βελιγράδι.

ολυμπιονικες της αρσης βαρων


-Ο καθηγητής Σαλμάς Μάριος, γιατρός της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών το 1999-2000, με το Χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στη Σόφια, τον Απρίλιο του 2000.

ολυμπιονικες της αρσης βαρων


-Ο καθηγητής Σαλμάς Μάριος με τον Ασημένιο Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, Λεωνίδα Σαμπάνη, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών.

ολυμπιονικες της αρσης βαρων


-Ο καθηγητής Σαλμάς Μάριος στο ιατρείο του με τους Χρυσούς Ολυμπιονίκες της Άρσης Βαρών Κάχι Καχιασβίλι και George Asanidze.

ολυμπιονικες της αρσης βαρων


-Ο Στέλιος Σκαρογιάννης-Πρωταθλητής Καράτε-Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας Καράτε, μιλάει για τον καθηγητή Μάριο Σαλμά και το χειρουργείο δισκοκήλης αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης στο οποίο υπεβλήθη.

αρθροπλαστικη γονατο - αρθροπαστικη ισχιου

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μάριος Σαλμάς είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας, εξειδικευμένος στη ρομποτική αρθροπλαστική γόνατος και αρθροπλαστική ισχίου ελάχιστης επεμβατικότητας.

Πλήρες Βιογραφικό

Δημοσιεύσεις

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μάριος Σαλμάς έχει πλούσιο ερευνητικό έργο και πολλές δημοσιεύσεις εργασιών σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Δείτε πρόσφατες δημοσιεύσεις του

Είπαν για μας

5.0 ★★★★★ 200 Αξιολογήσεις Δείτε όλες τις αξιολογήσεις

Erasmia

Υπάρχουν κάποιες φορές στη ζωή μας όπου δεν αρκούν οι ανθρώπινες λέξεις για να εκφράσουμε αυτά που θα επιθυμούσαμε να πούμε... Αυτό συμβαίνει και τώρα...

Κωνσταντίνος Τσιάβος

Ο καθηγητής Σαλμάς Μάριος είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, πολύ επεξηγηματικός όσον αφορά την κατάσταση του προβλήματος και της διαδικασίας της επέμβασης...

Despina Christina Patsioka

Ο καθηγητής, κ. Μάριος Σαλμάς, έδωσε και πάλι "ζωή" στην 75χρονη μητέρα μου. Χρειάστηκε μόλις μια επίσκεψη στο ιατρείο για να αντιληφθούμε...

konstantina rissaki

Όταν πρέπει να αξιολογήσεις έναν Άνθρωπο που έφερε το χαμόγελο ξανά στα χείλη της μητέρας σου σκέφτεσαι: "υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω";

❋ Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν αποτελεί τελική ή πλήρη ιατρική συμβουλή.
Copyright © 2016-2022, Μάριος Σαλμάς, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Αρθροπλαστική Γόνατος, Αρθροπλαστική Ισχίου ::: κατασκευή ιστοσελίδαςMy Internet :::