Εξειδικευμένη χειρουργική ώμου - Μάριος Σαλμάς Α. Χειρουργός Ορθοπαιδικός

καλέστε 210 7793103 καθημερινά την ιατρική μας ομάδα ή κλείστε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE

Εξειδικευμένη Χειρουργική Ώμου

Από το 1998 κοντά στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου

Θεραπείες σύγχρονες για ρήξη τενόντων, τενοντίτιδες, επασβεστώσεις, αρθρίτιδα ώμου, αστάθεια ώμου, παγωμένο ώμο, αναθεωρήσεις αστοχιών χειρουργικών επεμβάσεων.

εξειδικευμένη χειρουργική ώμου

Σύγχρονες Θεραπείες - Χειρουργική ώμου

Ο καθηγητής Χειρουργός Ορθοπαιδικός κ. Μάριος Σαλμάς είναι εξειδικευμένος στην αντιμετώπιση των παθήσεων της άρθρωσης του ώμου. Η εξειδίκευσή του αρχίζει από το 1998 στην Ζυρίχη στο Νοσοκομείο Balgrist κοντά στον κορυφαίο την εποχή εκείνη στην χειρουργική του ώμου Cristian Gerber. Στην συνέχεια η εξειδίκευσή του στις παθήσεις του ώμου συνεχίστηκε στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Harvard στη Βοστώνη Mass general Hospital δίπλα στον καθηγητή JP Warner που θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους χειρουργούς των παθήσεων του ώμου.

Στην Ελλάδα ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την σύγχρονη χειρουργική των παθήσεων του ώμου. Το ιατρείο του θεωρείται ανάμεσα στα σημαντικότερα ιατρεία αναφοράς παθήσεων του ώμου. Κορυφαίοι παγκοσμίου βεληνεκούς αθλητές εμπιστεύτηκαν προβλήματα με τον ώμο και τον αγκώνα τους στον κ. Σαλμά, όπως οι ολυμπιονίκες της χρυσής ομάδας της άρσης βαρών (Πύρρος Δήμας, Κάχι Καχιασβίλι, Βαλέριος Λεωνίδης, Λεωνίδας Σαμπάνης, Γιώργος Τζελίλης), αλλά και ολυμπιονίκες αθλημάτων με απαιτήσεις στην άρθρωση του ώμου από άλλες χώρες χειρουργήθηκαν από τον κ. Σαλμά με απόλυτη επιτυχία όπως ο Georgi Asanidse από την εθνική ομάδα της Γεωργίας, ο οποίος αφού χειρουργήθηκε το 2003 από τον κ. Σαλμά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της άρσης βαρών στην κατηγορία του στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Ειρηνη Καρουνη

★★★★★

Ο καθηγητής κ. Σαλμας έκανε ένα ιδιαίτερα δύσκολο χειρουργείο στον πατέρα μου αναστροφη ολική αρθροπλαστική στον ώμο με ταυτόχρονη τενοντομεταφορα του πλατύ ραχιαίου προκειμένου να ξανασηκωθεί το χέρι του που δεν μπορούσε πριν. Παρά το γεγονός ότι είχαμε επισκεφτεί πολλούς γιατρούς πριν, μόνο ο κ. Σαλμας τον ανέλαβε και το χειρουργείο είχε απόλυτη επιτυχία. 5 μήνες μετά το χειρουργείο κάνει αγροτικές εργασίες όπως παλιά. Μοναδικός επιστήμονας και άνθρωπος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Ο καθηγητής Χειρουργός Ορθοπαιδικός κ. Μάριος Σαλμάς αντιμετωπίζει με απόλυτη επιτυχία παθήσεις όπως ρήξη τενόντων, τενοντίτιδες, επασβεστώσεις, αρθρίτιδα ώμου, αστάθεια ώμου, παγωμένος ώμος, αναθεωρήσεις αστοχιών χειρουργικών επεμβάσεων.

Περιστατικά παθήσεων του ώμου

Ρήξη τένοντα υπερακανθίου και στους δύο ώμους 5 χρόνια μετά το χειρουργείο

Επασβέστωση ώμου Ασβεστοποιός τενοντίτιδα υπερακανθίου

Επασβέστωση 'Ωμου Ασβεστοποιός Τενοντίτιδα Υπερακανθίου - Αφαίρεση στο ιατρείο


Χαράλαμπος Νασιώτης

★★★★★

Κύριε Σαλμά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα.Μετά από πτώση τα περασμένα Χριστούγεννα μου βγήκε ο αριστερός ώμος από την θέση του. Στα επείγοντα του Metropolitan με ενημέρωσαν μετά την επανάταξη ότι το πρόβλημα χρήζει χειρουργείου. Χωρίς την κατάλληλη ενημέρωση ο φόβος είναι το πρώτο συναίσθημα που σε διακατέχει, και έτσι χωρίς πολλά πολλά απλά το άφησα χωρίς να κάνω τπτ. Τον περασμένο Ιούνιο και ενώ κοιμόμουν μου βγήκε πάλι. Ξανά στα επείγοντα επανάταξη και ίδια ενημέρωση. Μετά από πολύ ψάξιμο στο internet βρήκα τον κύριο Σαλμά. Δευτέρα 14/06 κάνω επίσκεψη στο γραφείο του και Πέμπτη 17/06 με βάζει για χειρούργείο. Μία επέμβαση χωρίς καθόλου πόνο. Η επέμβαση έγινε 19.00 και την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν σπίτι μου. Το χέρι σε φάκελο για 6 βδομάδες. 6 βδομάδες χώρίς πόνο καθόλου το τονίζω αυτό. Σήμερα μετά από 4 μήνες περίπου και μετά από μόλις 15 φυσικοθεραπέιες νοιώθω σαν να μην έκανα ποτέ επέμβαση.Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Επασβεστώσεις ώμου υποπλατίου τένοντα και παγωμένος ώμος - Αρθροσκοπική αντιμετώπιση

Βαρειά οστεοαρθρίτιδα ώμου με ρήξη του μυοτενοντίου πετάλου - Ανάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου

Οστεοαρθρίτιδα ώμου - Aνάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου και οστεοσύνθεση βραχιονίου


αρθροπλαστικη γονατο - αρθροπαστικη ισχιου

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μάριος Σαλμάς είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας, εξειδικευμένος στη ρομποτική αρθροπλαστική γόνατος και αρθροπλαστική ισχίου ελάχιστης επεμβατικότητας.

Πλήρες Βιογραφικό

Δημοσιεύσεις

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μάριος Σαλμάς έχει πλούσιο ερευνητικό έργο και πολλές δημοσιεύσεις εργασιών σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Δείτε πρόσφατες δημοσιεύσεις του

Είπαν για μας

5.0 ★★★★★ 172 Αξιολογήσεις Δείτε όλες τις αξιολογήσεις

Erasmia

Υπάρχουν κάποιες φορές στη ζωή μας όπου δεν αρκούν οι ανθρώπινες λέξεις για να εκφράσουμε αυτά που θα επιθυμούσαμε να πούμε... Αυτό συμβαίνει και τώρα...

Κωνσταντίνος Τσιάβος

Ο καθηγητής Σαλμάς Μάριος είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, πολύ επεξηγηματικός όσον αφορά την κατάσταση του προβλήματος και της διαδικασίας της επέμβασης...

Despina Christina Patsioka

Ο καθηγητής, κ. Μάριος Σαλμάς, έδωσε και πάλι "ζωή" στην 75χρονη μητέρα μου. Χρειάστηκε μόλις μια επίσκεψη στο ιατρείο για να αντιληφθούμε...

konstantina rissaki

Όταν πρέπει να αξιολογήσεις έναν Άνθρωπο που έφερε το χαμόγελο ξανά στα χείλη της μητέρας σου σκέφτεσαι: "υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω";

❋ Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν αποτελεί τελική ή πλήρη ιατρική συμβουλή.
Copyright © 2016-2022, Μάριος Σαλμάς, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Αρθροπλαστική Γόνατος, Αρθροπλαστική Ισχίου ::: κατασκευή ιστοσελίδαςMy Internet :::